رحم الله امراء عمل عملاٌ فائقنه
رحمت خدا برآن انسانی که کاری را انجام بدهد و آنرا متقن (درست )انجام بدهد
« رونق تولید ملی »
نام گذاری هرسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای سنت حسنه ای است که نزدیک به دو دهه است با هدف حل مشکلات اساسی جامعه اسلامی بنا نهاده شده است این نام گذاری ها با توجه به نیاز جامعه اسلامی ایران زمین و مسائل اساسی موجود و ضرورت پرداختن ویژه به نیازهای اساسی صورت گرفته است .
تعیین نام و شعار تولید ملی ، حمایت از کارو سرمایه ایرانی توسط رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در نوروز 91 بدون تردید اهدافی همچون هدایت افکار عمومی به سمت اولویت های ایران اسلامی ، توجه ویژه به ایجاد همدلی و همفکری بین مردم و مسئولین ، زمینه سازی برای افزایش تولید داخلی از نظر کمی و کیفی ، جذب و به کارگیری سرمایه های عظیم ملی در مسیر توسعه و عمران کشور و نهایتاٌ ایجاد فرصت های شغلی پایدار و برخورداری از مواهب زندگی برای همگان و استقلال اقتصادی در دنیای پر رقابت و تحول گرای کنونی را دنبال می کند .
اگر توجه همگان معطوف به شعار سال شود ودر راستای آن به پیش رفته و گامهای استوار مردم و مسئولین برای رسیدن به این هدف بزرگ و مقدس ، متقن برداشته شود یکی از نیازهای اساسی و زیر بنایی و سرنوشت ساز محقق و یکی از مشکلات مهم جامعه مرتفع خواهد شد و نتایج ثمر بخشی را برای کشور به دنبال خواهد داشت .
برای تحقق این شعار بلند و ارزشمند چه باید کرد ؟
بی شک بالا بردن تولید ملی و حمایت از محصولات داخلی زمینه ساز انقلاب اقتصادی در کشور خواهد بود و این امربه استقلال ملی اقتصادی خواهد انجامید زیرا تولید ملی کلید توسعه کشور و شکوفایی اقتصادی و اشتغال زائی است و حمایت از کارو سرمایه ایرانی تداوم جهاد اقتصادی را به دنبال خواهد داشت باید هدف همه مسئولان و مردم به حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی با تکیه بر کارو سرمایه ایرانی قرار گیرد .
و در این راستا شناسایی خلاء ها و کمبودهای داخلی در حوزه تولید و جایگزینی کالاهای خارجی و گسترش تولید داخلی با رعایت کیفیت مطلوب و قیمت مناسب ونیزفرهنگ سازی مصرف تولیدات داخلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است . بالا بردن کیفیت تولیدات داخلی ، ارائه خدمات لازم پولی و مالی توسط دولت و سیستم بانکی به تولید کنندگان و سرمایه گذاران عرصه تولیدات صنعتی و کشاورزی و... ، تسهیل قوانین کسب و کار و ایجاد رغبت عمومی به کالاهای داخلی از مسائل مهم و قابل توجه در این موضوع است که باید به هر کدام در جای خود پرداخته شود . وارداتی که هم اکنون کمر سرمایه گذاران داخلی عرصه تولید را شکسته است باید محدود شود آنچه در داخل تولید مشابه دارد نباید اجازه وارد شدن داشته باشد مگر اینکه با کمبود تولید داخلی مواجه با شیم که آن هم باید تولید کنندگان را حمایت کرد تا بتوانند به مقدار نیاز داخلی به تولید بپردازند نباید اجازه داد کالاهای با کیفیت ضعیف خارجی با تبلیغات گسترده در کشور جایگاهی بدست بیاورد نباید از هیچ کالای خارجی در رسانه های صوتی ، تـــصویری ونوشـــتاری تبـــلیغ شود و به سرعت و در اولین فرصت بایـــد اینگونه تبلیغات قطع گردیده ، به تبلیغ تولیدات داخلی پرداخته شود از طرفی لازم است از تولید غیر استاندارد و با کیفیت پایین تولیدات داخلی نیز جلوگیری به عمل آید و در این امر دستگاههای مربوطه باید با قاطعیت تمام اقدام نمایند . بدیهی است معرفی تولیدات ملی ، تشویق به خرید کالاهای ایرانی ، هدایت تقاضاهای داخلی به سمت کالاهای داخلی و اولویت داربه محصولات کشور در شرایط مشابه ما را در تحقق اهداف سال رونق تولید ملی کمک می کند .
در پایان به فرمایشات مقام معظم رهبری توجه کنیم که فرمودند :
1- به نظر من یکی از قلم های مجاهدت اقتصادی مردم این است که بروند سراغ کالای ساخت داخل .
2- کالای ساخت داخل با یستی قانع کننده باشد بایستی دوامش ، استحکامش ،مرغوبیتش جور ی باشد که مشتری را قانع کند.
3- این درست نیست که ما به دلائل گوناگونی که غالباٌ هم دلائلی واهی است دروازه را به روی واردات باز کنیم .
امید آن که در سال 1391 که به نام تولید ملی ، حمایت از کارو سرمایه ایرانی نام گذار ی شده است با اقدام جهاد گونه مردم ، مسئولین و ارباب تولید و اقتصاد به اقتدار و اعتلای بیش از پیش ایران اسلامی در عرصه های اقتصادی و سیاسی نائل آئیم .
و اما چند نکته کلیدی در راستای تحقق شعار سال 1391:
1- باید همه خود را مکلف به خرید تولیدات ملی نموده و در ا ین راستا قید و شرطی قائل نباشند .
2- باید کلیه کالاهای وارداتی متوقف گردیده و ازمشابه داخلی استفاده شود ونیز در ساخت تولید کالای مورد نیاز همت گماشته شود .
3- کلیه تبلیغات کالاهای خارجی باید از رسانه ها و بویژه صداو سیما قطع و به تبلیغ کالاهای داخلی پرداخته شود .
4- سپردن تسهیلات به جوانان تحصیل کرده جویای کار و هدایت آنها به تشکیل تعاونی های تولیدی که بتواند نیاز کشور را مرتفع سازد امری لازم و ضروری است .
5- حمایت جدی دولت از تولید و تولید گران داخلی
6- معرفی کالاهای با کیفیت و قیمت مناسب داخلی و جایگزینی کالاهای خارجی
7- ثبات در تصمیم گیری ها به ویژه در امور اقتصادی ، تدوین و اجرای قوانین ترغیبی سرمایه گذاری ، کاهش بوروکراسی اداری و ساماندهی واردات اجتناب ناپذیر خواهد بود .
8- برنامه ریزی در جهت بومی سازی صنعت کشور
9- حمایت از کارو کارگر و ایجاد زمینه کار جهادی برای کارگران و کارشناسان در راستای تحقق شعار سال
نظرات شما عزیزان: